Ads 468x60px

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας

Το 2 Αστέρων ξενοδοχείο "Ανθή" έχει 24 δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα τα οποία διαθέτουν μπάνιο, τηλεόραση, τηλέφωνο, ψυγείο, air condition για ψύξη και θέρμανση καθώς και δωρεάν ασύρματο Wi-Fi internet σε όλους τους χώρους.

Επίσης το ξενοδοχείο "Ανθή" διαθέτει άνετους χώρους υποδοχής - reception, Καφέ Μπαρ και αίθουσα πρωινού.

Το Hotel Anthi βρίσκεται στο κέντρο της πόλης σε απόσταση αναπνοής από την κεντρική πλατεία όπου υπάρχουν διάφορα εστιατόρια με παραδοσιακά φαγητά, καφέ μπαρ, fastfood, τράπεζες (Εθνική & Πειραιώς)  και διάφορα εμπορικά καταστήματα.

Ακόμη πολύ κοντά στο ξενοδοχείο βρίσκεται το Βυζαντινό μνημείο της Παναγίας Κοσμοσώτηρας και το τουριστικό γραφείο ενημέρωσης των Φερων απ' όπου μπορεί κανείς να ενημερωθεί για τα αξιοθέατα της περιοχής και να κανονίσει ξεναγήσεις για την εκκλησία της Παναγίας Κοσμοσώτηρας, για το Δέλτα του Έβρου καθώς και βαρκάδα.

Η πόλη των Φερών και το ξενοδοχείο "Ανθή απέχει 17km (περίπου 15min.) από τα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας στο τελωνείο των Κήπων.
Από το αεροδρόμιο "Δημόκριτος" Αλεξανδρούπολης απέχει 17km (περίπου 15min.),
από το Δέλτα του Έβρου 20km (περίπου 20min.), από την πόλη της Αλεξανδρούπολης και τις πανέμορφες παραλίες της απέχει 28km (περίπου 25min.), από τα ιαματικά λουτρά Τραϊανούπολης 15km (περίπου 15min.), από το δάσος της Δαδιάς 35km (περίπου 30min.) από το Σουφλί 40km (περίπου 35min.),από το Διδυμότειχο 70km (περίπου 50min.) και από την Ορεστιάδα απέχει 90km (περίπου 1h.)